EKSKLUSIVE LEILIGHETER MED VILLAKVALITET

13A tilbyr moderne arkitektur i fin harmoni med historiske bygninger i sjarmerende Snipetorp. De romslige leilighetene med store private uteplasser ligger vestvendt og solrikt hvor flere av boligene har god utsikt over byen. 

Her får du både bykvalitet og bokvalitet. Boligene har gjennomtenkte planløsninger og vil få en moderne og god standard med balansert ventilasjon, vannbåren varme, kvalitetskjøkken fra Strai og flislagte bad. Heis til alle etasjer og garasjeplass i kjelleren vil gi deg en behagelig hverdag og boform. Dette kaller vi leiligheter med villakvaliteter. 


Synlig kvalitet

Kvaliteten er bærende i Snipetorpgata 13a. Fra gjennomarbeide arkitektoniske detaljer til materialene du lever tettest på. Delikate og lettstelte flater synliggjøres i dagslyset som hentes inn gjennom de store vindusflatene.


Herlige uteplasser

Leilighetene i terrassehusene har hele 48 m2 terrasse som kan innredes med flere soner. Her har du en fantastisk uteplass hvor du kan samle dine kjære og nære. Med vestvendt beliggenhet kan du nyte solen store deler av dagen og helt til den går ned over Skien by. 


Ingen tilfeldigheter 

Valg av gode materialer er bærende for både uttrykk og komfort. Høy kvalitet skal synes og merkes. Enkelt å vedlikeholde, lett å matche. Delikate overflater løfter interiøret og bekrefter den gjennomgående høye boligstandarden


Strai kjøkken

Kjøkkenet er et bærende element i det helhetlige interiøret, og skal oppleves varmt og imøtekommende. Samtidig som det understreker din personlige stil. Med Strai Kjøkken er du sikret viktige elementer som kvalitet, funksjonalitet og god design. Stilrent, med spesielt slitesterke overflater. Velg blant fem sofistikerte farger for et personlig uttrykk.


En skjermet oase i sentrum

Du velger å bo i Snipetorp hvis du er opptatt av historisk idyll. Rett utenfor døren ligger Skiens mest sjarmerende område, som er trukket helt inn i leilighetskomplekset. Fellesarealene inviterer til hyggelige sammenkomster der både beboere og gjester møtes – skjermet for hektisk sentrumsliv.


145 kvadratmeter til felles disposisjon

Hver boligenhet har eierandel i et felleslokale som åpner for fleksibel bruk. Aktive beboere kan ta initiativet til felles treningstimer eller hva med en livsglad dansekveld? Kanskje trenger du ekstra plass når skiene skal smøres eller hobbyen skal praktiseres? Eller hva med å etablere gjesterom til beboernes gjester? De ekstra 145 kvadratmeterne gjør det enklere å gi slipp på eneboligen, du har fremdeles tilgang til plass samtidig som du slipper å bekymre deg for vedlikehold.