TERRASSEHUS - USJENERT, RAUST OG TILGJENGELIG

Kombinasjonen størrelse, kvalitet og beliggenhet på disse leilighetene er uslåelig. Terrasseleilighetene ligger tilbaketrukket, med fantastisk utsyn over Snipetorp og byen. Her bor du i villastandard uten krevende vedlikehold. Med tilgang til sentrum og vakre Brekkeparken rett utenfor døren. Bedre leilighetsopplevelse får du ikke. Totalt usjenert, men raust og tilgjengelig.


Komfort og kvalitet

Terrasseleilighetene gir umiddelbart følelsen av romslighet og gjennomgående god standard. De store terrassene vender mot vest, og vindusflater fra gulv til tak sikrer fantastisk lysinnfall i rommene. 

Du kan velge mellom to fleksible planløsninger i terrasseleilighetene – alt etter hvilke behov og ønsker du har. Begge har gode romløsninger med blant annet to bad, stort omkledningsrom, eget vaskerom og en stor imøtekommende hall. 


Gjennomtenkt for en enklere botilværelse 

Livet i leilighet er fritt for bekymringer om snømåking, hagearbeid og forefallende vedlikehold. Hver leilighet har tilgang til to romslige sportsboder og to biloppstillingsplasser i garasjeanlegget, som også har heis direkte opp.

De store terrassene har plass til hyggelige middager med venner og familie, samt mer avslappende soner der solen kan nytes helt til den går ned i horisonten. 

BILDEGALLERI

MELD DIN INTERESSE